Park Live
Τα αποθηκευμένα πλάνα, η επιλογή ήχου και οι προτιμήσεις σου μένουν στη συσκευή. Τα πλάνα που κοινοποιείς αποθηκεύονται για 30 ημέρες και είναι ορατά σε όποιον έχει τον σύνδεσμο.