EXPLORE THE PARK
Όσα συμβαίνουν στο Park, σε ένα μέρος.
Τα αποθηκευμένα πλάνα, η επιλογή ήχου και οι προτιμήσεις σου μένουν στη συσκευή. Τα πλάνα που κοινοποιείς αποθηκεύονται για 30 ημέρες και είναι ορατά σε όποιον έχει τον σύνδεσμο.